Eclipse Help

Dear readers, I am in trouble of deploying my project in Eclipse (3.3.2). In Netbeans (6.0), I would just build the project and all the project dependencies, the jars and other projects, ar placed in the [PROJECT_DIR]/dist/libs/. How can I achieve the same functionality with Eclipse?

Comments

  1. Anonymous11:26 AM

    hm..mungkin bisa dicoba, klik kanan project -> build path -> configure build path -> tab libraries (nambahin jar)

    ReplyDelete
  2. Itu bisa untuk resolusi dependency-nya. Yang saya mau adalah supaya semuanya dependensi itu disatukan di dalam satu direktori sehingga tidak perlu comot sana-sini.

    The point is, I want to know how to bundle the project and all its dependencies,so I can deploy without ease, just like netbeans.

    ReplyDelete
  3. trying to close the source? :p

    desktop app? pake framework apa? klo web based otomatis pas di deploy libnya diangkut sekalian

    eh lu pake icedtea ga?

    ReplyDelete
  4. @tino:
    gw gak pake apa2, pure SWT apps. Gw cuma pake Java Project. Bukan masalah close source, tapi gimana ngebundel aplikasi gw secara neat, tanpa perlu bikin skrip ato salin satu2 pustaka yang dibutuhkan.

    icedtea apa pula itu?

    ReplyDelete
  5. wah ga tau de,http://www.eclipsecon.com/epp/ maybe?

    icedtea = openjdk + gnu classpath

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts